Menu Close

17a TEIALADA 2021

DESCARREGA’T LES FOTOS – En el següent enllaç podeu accedir a les fotos de la Teialada i Miniteialada 2021:

FOTOS TEIALADA I MINITEIALADA

Aquest any tenim dos recorreguts amb dos modalitats, Mountain Bike i E-Bike:

– Teialada Bike Marathon     35km.  1.375+ de desnivell, dificultat alta/molt alta

– Teialada Bike Race              18 km   750m+, dificultat mitja/alta

El mateix recurregut també per bicicleta elèctrica, no tens excusa. 

– MINITEIALADA. Pedalada pel circuit de Can Llaurador pels més petits. Recomanable fins els 9 anys.

GRÀFIQUES DE LES CURSES:

Recollida dorsals: El mateix dia de la cursa a la sortida de 07:30 a 08:30. 

Sortida: 09:00 – Can Llaurador – davant correus

Arribada: Can Llaurador – davant correus 

CONTROL DE TALL HORARI

Degut a que ens veiem obligats a fer canvis en el recorregut de la XVII Teialada, us informem dels nous controls de tall al recorregut de la Teialada Bike Marathon.

1r CONTROL: Per als participants dels recorregut Bike Marathon hi haurà el primer control horari al km 8 a les 11h (2h). A partir d’aquell moment, s’obligarà a tots els ciclistes a fer el recorregut Bike Race. Aquests ciclistes no sortiran a cap classificació.

2n CONTROL: Per als participants del recorregut Bike Marathon hi haurà el segon control horari al km 14 a les 11:45h (2h 45min.) A partir d’aquell moment s’obligarà a tots els ciclistes a fer el recorregut Bike Race. Aquests ciclistes no sortiran a cap classificació.

3r CONTROL: Per als participants del recorregut Bike Marathon hi haurà el tercer control horari al km 27 a les 12:45h (3h 45 min ). A partir d’aquell moment s’obligarà a tots els ciclistes a fer el recorregut Bike Race. Aquests ciclistes no sortiran a cap classificació.

PREUS (inclou dret inscripció, assegurança, regal, avituallaments i entrepà i cervesa final)

Fins el 31d’octubre: Teialada Bike Race 18€ (socis 15€). Teialada Bike Marathon 20€ (socis 17€). Teilada Ebikes mateix preu. 

A partir del 1 de novembre: Teialada Bike Race 20 € (socis 17€). Teialada Bike Marathon 25€ (socis 22€). Teilada Ebikes mateix preu. 

Inscripcions el dia de la cursa: Totes les modalitats 25€ (socis 22€)

INSCRIPCIONS:

Teialada Bike Race: https://www.inscripcions.cat/teialada2021race

Teialada Bike Marathon: https://www.inscripcions.cat/teialada2021marathon

Teialada EBike Race: https://www.inscripcions.cat/teialada2021erace

Teialada E-bike Marathon: https://www.inscripcions.cat/teialada2021emarathon

MINITEIALADA –> NO CAL INSCRIPCIÓ PRÈVIA. ÉS GRATUÏTA. ES FARÀ EL MATEIX DIA 7 A CAN LLAURADOR. 

REGLAMENT

L’organització estableix les següents normes per als participants de la prova:

El termini d’inscripcions es tancarà un cop arribat al número de corredors previst, o el divendres abans de l’esdeveniment. Es donarà un temps màxim de 04:30 hores per fer tot el recorregut. És responsabilitat dels participants portar l’equip i material adequat per fer aquest esdeveniment. Tots els corredors i corredores han de saber que estan en perfectes condicions físiques per poder afrontar una prova com aquesta. Els participants que decideixin retirar-se de la prova hauran de comunicar-ho al control més proper del lloc on es produeixi la retirada. L’itinerari estarà degudament senyalitzat i controlat pel personal de l’organització. Qui no tingui cura o demostri una actitud poc respectuosa envers l’entorn natural on es desenvolupa la cursa podrà ser desqualificat per l’organització. Recordem que part del recorregut  transcorre per un parc natural. S’haurà de portar el dorsal en un lloc ben visible, amb el risc per qui no ho faci, de quedar fora de la classificació. La recollida del dorsal es realitza prèvia presentació del DNI. L’organització no es fa responsable dels danys causats o patits pels participants. La participació a la prova suposa l’acceptació d’aquest reglament. 

DECLARACIÓ DE RESPONSABILITAT

Com a participant de la 17a Teialada declaro que: Tinc coneixement i accepto íntegrament totes les condicions sobre el reglament d’aquesta prova. Que em trobo en condicions físiques adequades i suficientment entrenat per a participar voluntàriament en aquesta prova. Que no pateixo malaltia, discapacitat física o lesió que pugui agreujar-se i/o perjudicar greument la meva salut pel fet de participar en aquesta prova. Assumeixo els perills i riscos derivats de la meva participació en aquesta activitat esportiva, tals com: les condicions climàtiques (vent, temperatura extrema) així com qualsevol tipus de col•lisió amb objectes, persones i/o animals que es produeixin durant l’activitat. Un cop la inscripció sigui acceptada, la quota d’inscripció no es reemborsarà. La quota d’inscripció només serà reemborsada -en la part que sigui possible- si la prova queda anul•lada per part de l’organització. Autoritzo a l’organització de la prova a utilitzar qualsevol fotografia, filmació, gravació o qualsevol altra mena d’arxiu de la meva participació en aquest esdeveniment. 

REQUISITS DELS PARTICIPANTS

Per participar a la 17a Teialada s’han de complir els següents requisits: Ús de casc obligatori. Tenir 12 anys d’edat o més el dia de l’esdeveniment. Conèixer i acceptar les condicions del reglament.