Menu Close

SENDERISME – Sortides suggerides pel mes de Desembre 2020

SECCIÓ DE SENDERISMECIRCULAR INFORMATIVA EXCURSIONS SUGERIDES PER DESEMBRE 2020 A causa de les mesures restringides per l’estat de pandèmia per la COVID-19, aquest mes i mentre durin aquestes restriccions, la secció de Senderisme posa a disposició de tots els socis del CET una sèrie  d’excursions suggerides amb descripció de la ruta i track, i amb en suport del Grup dirigent de Senderisme. Les sortides compleixen una sèrie de requeriments que hem considerat adients: 1) Les excursions quedaran adaptades a un nombre o grups de participants seguin les normatives vigents. 2) Els desplaçaments amb cotxe no poden ser de llarga distància, quan més aprop millor.3) Les excursions seran adaptades segons la climatologia i a cada estació de l’any.4) Els socis poden disposar d’elles, tant per servei particular o en grup.5) Els socis que vulguin fer propostes de rutes, han d’enviar el track i la descripció al Grup dirigent de Senderisme (cetsenderisme@gmail.com) perquè sigui supervisada.6) Hi ha socis disposats a fer de guia, si altres socis les volen fer quant sigui possible, sols caldrà coordinar el grup enviant email a cetsenderisme@gmail.com7) Els socis que necessitin més informació o recolzament envieu un email a la secció: cetsenderisme@gmail.com Els socis que vulguin ser afegits al grup de WA de Senderisme del CET, a on es coordinen els grups de les excursions, contacteu a 649030695 per WhatsApp.  Rutes proposades: Nº1. La Roca del Vallès – Bassa del Ànecs – Santa Agnès de Malanyanes – Ermita de Santa Maria de Malanyanes – Coll de Parpers – Àrea de Picnic Nostra Senyora dels Angels – Font de la Mansa – Dolmen de Can Planes – Antic Rec de la Roca del Vallès – Roca del Vallès. Ruta circular. Distancia 15.58 km. Desnivell acumulat 429m. Dificultat Fàcil. Ruta Wikiloc Nº2. Hostalets de Balenyà. Zona Les Gorgues Corcades. Punt d’inici: Mare de Deu de l’Ajuda – Can Plans – El Plec de Llibre – Les Escales del Puig – Pla de Riucerdà – Puigsajordi – El Castellar (Repetidor de TV) – Mirador i Roc de la Guardia – El Grau del Recó – Mare de Deu de l’Ajuda. Distancia 13.61 km. Desnivell acumulat 604m. Dificultat fàcil a moderat. No apropiada per qui tingui un grau de vertigen alt. Si tenir precaució. Ruta Wikiloc Nº3. Zona Pantà de Sau. Punt d’inici tram carretera de La Riba al Club Nàutic – Grau del Castell– Mirador del Castell – Castell de Cornil – Puig de la Força – Baixada al Pantà de Sau – Sot de Bala – Cingles de Parerera – Escalars de les Balmes – Cingles de les Balmes – Salt del Molí Bernat – Cingles de la Fontarella – Tavertet – Grau Baixant de les Gotes – Arribada punt d’inici. Distancia 1412 km. Desnivell acumulat 14.12 km. Dificultat moderada. En la zona de les Balmes, hi ha un pas equipat amb una escala de ferro, que don seguretat al baixar. Ruta Wikiloc Nº4. Parc del Garraf. Olivella – La Fassina – Jafre – Pla de la Novella (Temple Budista) – Can Grau (Observatori Astronòmic) – Pou Tancat Olivella. Ruta Wikiloc  

Dimarts, 1 Desembre, 2020 – 22:45 a Dijous, 31 Desembre, 2020 – 22:45