Menu Close

SENDERISME – Vall d’Aran i Cim Montardo

SECCIÓ  SENDERISME – EXCURSIÓ 27319, 20 I 21 de juliol 2019(VALL D’ARAN)  MONTARDO (2.833 m.)Com cada juliol des de fa uns quans anys, la sortida de senderisme ens portarà, els dies 19,20 i 21 a la Vall d’Aran i a l’hotel la Creu de Salardú.   Aquest any, en fa 25 que un grup d’amics de Teià, que posteriorment fundarien el CET,  van pujar al Montardo.Per commemorar-ho, aquest any hi tornarem a pujar. Per als que no vulguin, o no es vegin amb forces per la excursió proposada, hi ha recorreguts alternatius. Inscripcions fins al 14 de juliol a cetsenderisme@gmail.com,  (places limitades per ordre de solicitud) Per la logística de la sortida seria interessant que ens indiquessiu  la vostra intenció de pujar al Montardo o participar en el recorregut  de menys desnivell, quan ens envieu el mail d’inscripció. Aquí teniu la fitxa de la sortida. 

Divendres, 19 Juliol, 2019 – 01:00 a Dilluns, 22 Juliol, 2019 – 22:45