Menu Close

TEIA MORITZ TRAIL 2019

DESCARREGA LES CLASIFICACIONS DE LA TMT2019

Carta de la Organització  post TMT19

Les fotos de la cursa al FACEBOOK


Bon dia Família del Trail!

Ja quedem pocs dies per la celebració de l’edició 2019 de la Teià Moritz Trail. Serà el dia 13 d’Octubre del 2019. Aquesta serà la 7ena edició i es consolida com a cursa de referència al Maresme.

Ja ho tenim tot preparat, permisos, recorregut, estructura i logística de sortida i arribada, regals i trofeus….Només ens cal que vinguis a córrer. No t’ho pots perdre… 15 km de pur trail per corriols i senders de les muntanyes de Teià.

També tenim 3 circuits de curses infantils. Circuit mini 200mts (de 4 a 6 anys). Circuit midi 800mts (de 6 a 8 anys). Circuit maxi 2,5kmts (de 8 a 14 anys)Inscripcions a la sortida de la cursa a partir de les 8h. Diplomes i medalles per tots els infants.

Sortirem el dia 13 d’octubre del camp de futbol de Teià ( Riera de Sant Berger) a les 09.00h. Hem obert les inscripcions per a la edició de la Teià Moritz Trail del mes d’octubre i per la Minitrail en els següents enllaços:

Link inscripció Minitrail: https://cronocheck.com/minitmt

Link inscripció Teià Moritz Trail: https://cronocheck.com/tmt19

Aquí teniu el enllaç al track de la cursa TMT2019 penjada a wikiloc: https://ca.wikiloc.com/rutes-cursa-de-muntanya/tmt-19-oficial-41966386

Podreu recollir el pitrall el mateix dia de la cursa a partir de les 7.30h fins les 08. 45, moment en què farem un petit breafing per donar-vos les darreres instruccions i desitjar-vos bona cursa.

A l’acabar tindreu entrepà i mortiz.

Hi haurà premis per els primers de cada categoria (femení i masculí) i per els 3 primers de la general (femení i masculí). Recordeu també que es tracta de una cursa solidària. Porteu menjar per Caritas i us donarem un petit obsequi de compensació.  Hi hauran curses infantils, porteu els vostres infants. Tenim medalles per a tots els participants. Segur que es divertiran.  Us esperem a tots i totes, veniu a passar una matinal de diumenge amb nosaltres.

Salut i muntanya (de CETCURSESDEMUNTANYA@GMAIL.COM)

Diumenge, 13 Octubre, 2019 – 00:00 a 23:45