Menu Close

SENDERISME – Tucs de Letassi i Montcorbison (Sortida 289)

SECCIÓ SENDERISME – EXCURSIÓ 289

23, 24 I 25 de juliol 2021

(VALL D’ARAN)

Tucs de Letassi i Montcorbison

Llarga: Són cims sense cap dificultat tècnica, amb un desnivell acumulat de 960 m i 14Km.

Curta: Sense dificultat tècnica desnivell de 280m i 8,5Km. 

DIVENDRES 23

Sopar i dormir: en el Hotel “LA CREU” de SALARDÚ (VALL D’ARAN) Tel. Hotel 973 644 222 

DISSABTE, 24 ( dia de l’excursió)

Després d’esmorzar ( informarem de les hores d’esmorzar i de sortida, la nit del divendres), agafarem els cotxes i ens dirigirem a la petita població de Gausac (a costat de Viella), pujarem a la “Bassa d’Oles” (1.529m)on aparcarem.

Llarga: Iniciem el recorregut que ens portarà en suaus pendents de prat pel “bosc de la Baricauva” cap a la“cabana Géles” des de allí, amb un pendent més pronunciat ens enfilarem al cim del Mont Pius (2.230m),baixarem fins a l’Oratori eth Santet de Cassau (2.020m) i ens tornarem a enfilar fins al “Tuc deLetassi”(2.169m) continuant cap el Montcorbison (2.167), amb magnífiques vistes sobre l’Aneto i lesMaladetes. Des d’aquest punt baixarem cap a la Bassa d’Oles a recollir els cotxes.

Curta: sortint del mateix punt farem un recorregut circular compartint amb els de la “llarga” la primera part delcamí: bosc de la Baricauva, fins la “Cabana Geles” on buscarem el camí de tornada cap a la Bassa d’Oles. 

DIUMENGE, 25

Tradicionalment aquest s’ha considerat com a dia lliure, però aquest any i per als que vulguin aprofitar el cap de setmana amb una altre excursió, proposem un recorregut de 9Km. i 500m de desnivell que sortint de l’aparcament de l’Orri, al Pla de Beret, ens porta a descobrir els estanys de Baciver. En el sopar del dissabte preguntarem els quepugin estar interessats en la excursió per coordinar-nos. 

PREUS: Hotel: Habitació doble MP126€ PC148€ (2 persones)/dia – Habitació individual MP75€ PC86€ pers./dia.Aquests preus són per les reserves, com a mínim, de cap de setmana complert (dues nits). 

NOTES: Cal portar esmorzar, aigua, calçat (trekking) i roba adequada al temps i la pluja. Per participara l’excursió, cal tenir la llicencia vigent de la FEEC sinó s’haurà de treure una temporal. 

Per inscripcions enviar mail a: cetsenderisme@gmail.com indicant nom i cognom, si es disposa de llicencia FEEC vigent i si tenen intenció de fer la sortida llarga o curta. Les persones que vulguin una estada diferent a la del programa tenen que comunicar-lo al moment de fer .(Us recordem que l’Hotel te piscina climatitzada a l’exterior). 

Data màxima d’inscripció 11-07-2019. Places limitades (per ordre de sol·licitud). 

El senderista que participi en aquesta sortida declara que coneix els riscos generals de les activitats que es desenvolupen en el medi natural, que ha estat informat dels tots els riscos específicsd’aquesta activitat concreta i que els accepta voluntàriament comprometent-se a col·laboraractivament en el bon funcionament de l’activitat.

DATA ACTIVITAT: Divendres, 23 Juliol, 2021 – 00:00 a Diumenge, 25 Juliol, 2021 – 23:45

Descarregar en pdf