Menu Close

SENDERISME – Vall de Gerber, Circ de Saboredo, Vall de Ruda (Sortida 300)

Excursió de 3 dies a la Vall d’Aran 22, 23 i 24 de Juliol 2022

LLARGA: Recorregut de 14Km amb 950m de desnivell, recorregut llarg, que sense cap dificultat tècnica que requereix d’una bona forma física que permeti superar sense ensurts del desnivell i la distància proposades.

DIVENDRES 22: Sopar i dormir en l’hotel “LA CREU de Salardú

DISSABTE 23:  Un cop esmorzats, ens agruparem en els cotxes (5 persones per vehicle) i ens desplaçarem al parking de la Vall de Gerber (passat el port de la Bonaigua).

Iniciarem la excursió amb pendents pronunciades que ens portaran al estany de Gerber i al Refugi Mataró. Passat el refugi passarem el coll de la vall de Saboredo i, ja de baixada passarem pel refugi del mateix nom i anirem baixant cap a la Vall de Ruda. Un cop arribats a l’aparcament de la Vall i, en cotxes que haurem deixat la nit abans, els conductors aniran a recuperar els cotxes aparcats al parking de Gerber, i recolliran a la resta de excursionistes que estaran esperant en la vall de Ruda.

CURTA: Es proposa un recorregut circular pels voltants del Santuari de Montgarri

DIUMENGE 24: Dia lliure, per posar en pràctica iniciatives individuals o de grup i tornar cap a casa.

PREUS: Hotel: Habitació doble AD 94€ MP 138€ PC 164 € (2 persones)/dia – Aquests preus són per les reserves, com a mínim, de cap de setmana complert (dues nits)

NOTES: Cal portar dinar (per dissabte excursió llarga), aigua, calçat (trekking) i roba adequada al temps i la pluja. Per participar a l’excursió, cal tenir la llicencia vigent de la FEEC sinó s’haurà de treure una temporal.

Per inscripcions enviar mail a: cetsenderisme@gmail.com

Indicant nom i cognom, si es disposa de llicencia FEEC vigent i si participaran en la ruta llarga o curta.

Les persones que vulguin una estada diferent a la del programa tenen que comunicar-lo al moment de fer la inscripció.

(Us recordem que l’Hotel te piscina climatitzada a l’exterior).

Data màxima d’inscripció 15-07-2022.   Places limitades (per ordre de sol·licitud) El senderista que participi en aquesta sortida declara que coneix els riscos generals de les activitats que es desenvolupen en el medi natural, que ha estat informat dels tots els riscos específics d’aquesta activitat concreta i que els accepta voluntàriament comprometent-se a col·laborar activament en el bon funcionament de l’activitat