Menu Close

18a TEIALADA 20 de novembre 2022

FOTOS TEIALADA

CLASSIFICACIONS TEIALADA!!

Benvolgudes i benvolguts!

El Club Excursionista de Teia us anima un any més a participar en la 18a TEIALADA!!

Aquesta serà el 20 de novembre de 2022 i us hem preparat dos recorreguts plens de sorpreses aptes també per bicicletes elèctriques:

  • un recorregut curt de 18km i 650m de desnivell positiu per a tots aquells que comencen en el mon del BTT o que prefereixen un recorregut curt. Podeu descarregar el track AQUÍ
  • un recorregut llarg de 40km i 1500m de desnivell positiu per als que els hi agraden els recorreguts  trencacames. Podeu descarregar el track AQUÍ

El mateix recorregut també per bicicleta elèctrica, no tens excusa. 

GRÀFIQUES DE LES CURSES:

Bike Express

Bike Marathon

Recollida dorsals: El mateix dia de la cursa a la sortida de 07:30 a 08:30. 

La sortida serà a les 9:00h a Can Llaurador com a la darrera edició i a l’arribada us estarà esperant un entrepà de botifarra de carn o vegana i una beguda, a banda d’un regal commemoratiu mes ecològic que mai i els sortejos de regals dels nostres col·laboradors (Progress, Addict Bikes , DBike, Corriol, La Poma, 4riders, Bikeaventurapark, etc.) dels que aquest any hi haurà una gran quantitat

CONTROL DE TALL HORARI

El tall al recorregut llarg serà al km 18 a les 2,5h, on us indicaran com retallar el recorregut de manera que arribeu a Teià sense problemes i que pugueu gaudir de la resta del recorregut.

Trofeu als 3 primers classificats de cada categoria (Femenina, Masculina i Ebikes), al/la mes jove i al/la mes veterà/na, al/la primer/a Teianenc/a i al primer/a soci/a del CET. 

Botifarrada final, avituallaments i record commemoratiu. 

Els amics de FEM Fotografia el Masnou han organitzat per als seus socis un concurs de fotografia de la Teialada. Les millors fotografies s’exposaran a partir del dia 16 de desembre a La Unió, juntament amb la resta de fotografies del concurs de fotografia de la Festa Major. La resta de fotografies del concurs estaran disponibles per als participants, així que esperem que tingueu unes fotografies de luxe!

PREUS (inclou dret inscripció, assegurança, regal, avituallaments i entrepà i cervesa final)

Fins el 31d’octubre: Teialada Bike Race 18€ (socis 15€). Teialada Bike Marathon 20€ (socis 17€). Teilada Ebikes mateix preu. 

A partir del 1 de novembre: Teialada Bike Race 20 € (socis 17€). Teialada Bike Marathon 25€ (socis 22€). Teilada Ebikes mateix preu. 

Inscripcions el dia de la cursa: Totes les modalitats 28€ (socis 23€)

INSCRIPCIONS:

Teialada Bike Express: https://www.inscripcions.cat/teialada2022race

Teialada Bike Marathon: https://www.inscripcions.cat/teialada2022marathon

Teialada E-Bike Express: https://www.inscripcions.cat/teialada2022erace

Teialada E-bike Marathon: https://www.inscripcions.cat/teialada2022emarathon

MINITEIALADA

Com cada any també organitzarem la Mini Teialada per als mes menuts i per a que els vostres petits us puguin demostrar el seu domini de la bicicleta, amb un detall molt especial dels nostres col·laboradors La Poma, 4riders i Bikeaventurapark.

Hora de sortida 12:30h, recomanable fins als 10 anys (obligatori ús de casc i anar acompanyat de un adult).

La inscripció a la Miniteialada és gratuïta i es fa el mateix dia de la cursa.

NOTA IMPORTANT. Els menors que participin a la TEIALADA cal que portin signat el full d’autorització signat pels pares/tutors que trobareu AQUI.

REGLAMENT

L’organització estableix les següents normes per als participants de la prova:

El termini d’inscripcions es tancarà un cop arribat al número de corredors previst, o el divendres abans de l’esdeveniment. Es donarà un temps màxim de 04:30 hores per fer tot el recorregut. És responsabilitat dels participants portar l’equip i material adequat per fer aquest esdeveniment. Tots els corredors i corredores han de saber que estan en perfectes condicions físiques per poder afrontar una prova com aquesta. Els participants que decideixin retirar-se de la prova hauran de comunicar-ho al control més proper del lloc on es produeixi la retirada. L’itinerari estarà degudament senyalitzat i controlat pel personal de l’organització. Qui no tingui cura o demostri una actitud poc respectuosa envers l’entorn natural on es desenvolupa la cursa podrà ser desqualificat per l’organització. Recordem que part del recorregut  transcorre per un parc natural. S’haurà de portar el dorsal en un lloc ben visible, amb el risc per qui no ho faci, de quedar fora de la classificació. La recollida del dorsal es realitza prèvia presentació del DNI. L’organització no es fa responsable dels danys causats o patits pels participants. La participació a la prova suposa l’acceptació d’aquest reglament. 

DECLARACIÓ DE RESPONSABILITAT

Com a participant de la 18a Teialada declaro que: Tinc coneixement i accepto íntegrament totes les condicions sobre el reglament d’aquesta prova. Que em trobo en condicions físiques adequades i suficientment entrenat per a participar voluntàriament en aquesta prova. Que no pateixo malaltia, discapacitat física o lesió que pugui agreujar-se i/o perjudicar greument la meva salut pel fet de participar en aquesta prova. Assumeixo els perills i riscos derivats de la meva participació en aquesta activitat esportiva, tals com: les condicions climàtiques (vent, temperatura extrema) així com qualsevol tipus de col•lisió amb objectes, persones i/o animals que es produeixin durant l’activitat. Un cop la inscripció sigui acceptada, la quota d’inscripció no es reemborsarà. La quota d’inscripció només serà reemborsada -en la part que sigui possible- si la prova queda anul•lada per part de l’organització. Autoritzo a l’organització de la prova a utilitzar qualsevol fotografia, filmació, gravació o qualsevol altra mena d’arxiu de la meva participació en aquest esdeveniment. 

REQUISITS DELS PARTICIPANTS

Per participar a la 18a Teialada s’han de complir els següents requisits: Ús de casc obligatori. Tenir 12 anys d’edat o més el dia de l’esdeveniment. Conèixer i acceptar les condicions del reglament.

Bé, esperem trobar-vos el 20 de novembre a Teià i que pugueu gaudir d’un gran matí de BTT.

Secció de bicicleta del Club Excursionista de Teià.

Salut i força al pedal!