Menu Close

TRANSMARESME 2023

La Transmaresme és un projecte col·lectiu dels clubs de muntanya de la vegueria del Maresme.

L’objectiu de la Transmaresme és disposar d’una ruta identificada que permeti recorrer la serralada en tota la seva longitut, des de Tordera fins a Mongat gaudint del territori i de la possibilitat de conèixer el seu ric patrimoni paisagistic, natural, geològic, cultural i patrimonial de la manera més respectuosa possible amb el medi ambient alhora que practiquem alguns dels esports que més caracteritzen els nostres clubs.

Al mateix temps, i fruit d’aquest esperit de col·laboració, la Transmaresme és una magnífica ocasió per a establir vincles més estrets entre els mateixos clubs i els que en som socis, tot de cara a enriquir i compartir les futures activitats muntanyenques en la mesura del possible.

Aquesta primera edició permet fer el recorregut en 4 etapes que al llarg de l’any ens portaran de nord a sud de la comarca.

La 1a etapa es va celebrar amb alta participació el passat 25 de febrer. La 2a etapa tindrà lloc el 26 de març. Serà una etapa de 20Km. des de la Font del Montnegre (Turó de Bases) a Canyamars.

Aquí trobareu la fitxa d’aquesta 2a etapa. Pels detalls del tram podeu consultar AQUÍ.

Organitza la secció de muntanya de La Massa de Vilassar de Dalt