Menu Close

A TEIA PUNT DE TROBADA I ROCODROM JA!

Eleccions Municipals 2023

Amb la finalitat de què sapigueu tots la posició dels diferents partits i/o llistes electorals que es presenten a les eleccions municipals del proper 28 de maig del 2023. Respecta la posició de l’Escola de muntanya del CET i el rocòdrom associat, hem demanat a totes les llistes electorals que es presenten a Teià la seva opinió.

Adjunt teniu la Presentació del Projecte d’Escola de Muntanya enviat pel CET als partits polítics.

I aquí les respostes rebudes per correu electrònic de les 5 llistes per orde alfabètic: ERC, JdT, JUNTS, PP, PSC.

RESUM DE TOT PLEGAT:

Com podeu comprovar de tots els que hem obtingut resposta tant escrita com oral en reunió, tots sense excepció, aposten fermament per al ROCÒDROM i per al PROJECTE D’ESCOLA DE MUNTANYA DEL CET. Per tant, després de les eleccions municipals des de la JUNTA DEL CET demanarem reunió per tal d’exigir que:

A TEIÀ PUNT DE TROBADA I ROCÒDROM JA!!