Menu Close

FOTOS I CLASSIFICACIONS TEIALADA 2022

La Teialada d’enguany ha assolit el límit dels 300 inscrits que permet el Parc Natural de la Serralada del Litoral. Gràcies a tots els participants, col·laboradors i sponsors per convertir-la en un gran esdeveniment. Compartirem les fotografies del concurs que ha fet l’Associació FEM Fotografia El Masnou d’aquesta edició de la Teialada tan aviat com estiguin disponibles. El dia 16 de desembre hi haurà exposició prèvia a La Unió de Teià. Mentrestant teniu en el Google Drive del CET les fotos de la organització i les d’en Rafa Yanes en el Blog del CET.

Ja disposem de les fotografies i un video del dron realitzats pels membres de l’Associació FEM que podeu veure en aquest enllaç.

Podeu consultar les classificacions oficials en la pàgina de la Teialada.